A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бродівська дитячо-юнацька
спортивна школа Бродівської міської ради
Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Чемпіонат області з легкоатлетичного кросу м.Буськ.

29. 04 2023р. в м. Буськ відбувся Чемпіонат області з легкоатлетичного кросу серед учнів ДЮСШ 2006р. н. та молодші.Для поїздки на змагання відділом освіти було виділено автобус " Школярик".Нашу команду представляли 23 учасники тренерів - викладачів Демчука М.Ф. та Романюка В. Я. Забіги були на 500м, 1000м та 2000м.Спортовці Бродівської ДЮСШ гідно виступили на цих змаганнях, з 11 команд зайнявши 5 місце. І маємо два призових місця. Це дві бронзи, які вибороли вихованці Демчука Мирослава Федоровича Вікторія Лисик та Дмитро Чорній в бігу на 2000 метрів. Вітаємо призерів, тренерів- викладачів та всіх вихованців з хорошим виступом. Не зупиняємось на досягнутому і бажаємо подальших успіхів.Намагаючись відновити наше звичне життя, ми ні на мить не забуваємо, що в країні триває війна і дякуємо нашим мужнім воїнам за можливість тренуватись і змагатись.

09:07 03.05.2023

Міжобласний турнір << Весна надій >>

В Бродівській спортивній школі відбулась знакова подія пов'язана з популярним в місті видом спорту - волейболом.28 - 29. 04. 2023 р. в спортивних залах Бродівської гімназії та Бродівської СЗОШ N2 відбувся Міжобласний турнір з волейболу "Весна надій" серед юнаків 2006-2008 р. н.У змаганнях взяли участь шість команд. Ігри були досить цікавими. Особливо "запеклою" була "битва" за перше місце між Бродівськими та Львівськими спортсменами. В результаті перемогу та золоті медалі отримала Бродівська ДЮСШ;срібні - ДЮСШ ім. П. Короля м. Львів;бронза - "БУГ" м. Буськ;четверте місце - КДЮСШ м.Радивилів;п'яте місце - відділення волейболу Бродівської ДЮСШ ( с. Суховоля );шосте місце - Лопатинський ліцей.Найкращим гравцем визнано Гулу Станіслава ( Бродівська ДЮСШ), який отримав пам'ятну статуетку.Переможці виступали таким складом:Стеблій Данило,Фігун Максим,Гула Михайло,Гула Станіслав,Козодій Олександр,Бедь Антон,Теслюк Василь,Луценко Олександр,Зуєв Владислав,Легчилін Михайло,Рафа Андрій,Лібич Юрій.Вітаємо тренера Ігоря Олексійовича Пилипчука з успішним виступом вихованців і бажаємо йому здоров'я.Переможців, призерів та всіх учасників змагань тепло привітали наші судді та представники Бродівської федерації волейболу. Вручили кубки, медалі, грамоти та спонсорські подарунки.Дякуємо всім тренерам і суддям за допомогу у проведені турніру та директорам Бродівської гімназії ім.І. Труша Мельнику Ю.В. і Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст.N2 Лесику І.С. за надані спортивні зали.Судді змагань:Ратушняк О. П.,Легчилін В. В.,Рабуш В.П.,Духняк А. М.,Медведик Г.З.,Стеблій Я.П.Окрема щира подяка нашим постійним, безвідказним спонсорам пекарні "Ваш лаваш" за свіжу, запашну, смачнющу піцу і "Карітас" Броди за солодкі напої та "Снеки".Ціль таких змагань це популяризація волейболу серед школярів та підвищення спортивної майстерності волейболістів.Все буде Україна! Слава нашим мужнім воїнам ЗСУ!

14:28 01.05.2023

Турнір першості Бродівської територіальної громади з шахів.

11 квітня 2023 року в Бродівській ДЮСШ було проведено традиційний турнір першості Бродівської територіальної громади з шахів. До змагань допускалися юнаки та дівчата Бродівської ТГ. Система змагань - швейцарська в 7 турів. Регламент турніру - 10+5 с. кожному учаснику на партію. Жеребкування проводилися в комп'ютерному режимі.Організатор турніру - тренер -викладач Рушинець Іван Тарасович.Головний суддя - Мисак Богдан Михайлович, суддя ІІ категорії.Лінійний суддя - Медведик Галина Зіновіївна.Секретар змагань - Іллів Уляна Ігорівна.На турнір прибули 34 учасники. Перед початком змагань судді привітали всіх учасників, а особливо початківців, акцентували увагу на правилах, дали настанови. Золоте правило шахіста нагадав Богдан Михайлович Мисак:" Подивись, з якою метою походив суперник і подумай, які будуть наслідки.""А ще пам'ятайте, що шахісти - це інтелектуальні та інтелігентні особистості," - сказав Богдан Михайлович.В перервах між турами учасники розминали свої м'язи в спортивній залі: грали в футбол.І ось турнір завершився...Переможці і призери визначались серед дівчат:ІІІ місце - Саган Анна;ІІ місце - Гром'як Анна;І місце - Мацюк Вікторія.Серед шахістів загальної категорії:ІІІ місце - Луцишин Вадим;ІІ місце - Вихор Святослав;І місце - Сторожинський Максим.В номінації " Кращий початківець" - Лісничий Олексій;"Кращий ІV розряд" - Тимків Захарій;"Кращий ІІІ розряд" - Мацюк Вікторія.Переможців і призерів нагородили грамотами та медалями, пам'ятні шахові фігурки подарували початківцям і всім учасникам турніру - смачні хот - доги.Пам'ятаймо, що шахи розвивають логічне мислення, вчать аналізувати, тренують пам'ять, розширяють коло спілкування, покращують успішність в школі. Грати в шахи - престижно.!Слава Україні!

17:53 11.04.2023

Товариська гра ДЮСШ-ФК-Пониква.

У Вербну неділю в Поникві на стадіоні біля школи відкрили "футбольний сезон". Зібралось чимало вболівальників подивитись " футбольні баталії".А зустрічались юні вихованці тренера- викладача Бродівської ДЮСШ Віктора Михайловича Бербенюка та команда ФК " Пониква".Цей клуб захищають колишні вихованці Віктора Михайловича. Бо за 12 років тренерської роботи в спортивній школі виховав не одне покоління футболістів.Поєдинок був цікавим, та й погода сприяла хорошій грі, і закінчився внічию, з рахунком 4:4. Всі залишилися задоволені. Чекаємо на нові футбольні матчі. Дякуємо нашим ЗСУ. Все буде Україна.

17:47 10.04.2023

Відкрита першість Бродівської ТГ з волейболу.

В спортивній залі гімназії завершилась " Відкрита першість Бродівської територіальної громади з волейболу" серед дорослих. В цьому турнірі взяли участь і вихованці тренера - викладача Бродівської спортивної школи Пилипчука Ігоря Олексійовича. Серед 9 команд були дві команди юнаків: ДЮСШ Радивилів та Бродівська ДЮСШ. Наші юнаки гідно виступили, завзято " сперечалися" зі старшими, досвідченими гравцями і зайняли почесне 5 місце. Кращим гравцем нашої команди визнано Данила Стеблія, якого нагородили пам'ятною статуеткою.А в трійці переможців наступні команди: " Бродівській леви" - 3 місце;"Дружба" Клекотів - 2 місце;"Нафтовик" Броди - переможці.Від Федерації волейболу Бродівщини Андрій Ковтун нагородив цінним подарунком тренера Ігоря Олексійовича Пилипчука в честь Дня народження і подякував за плідну роботу на спортивній ниві. "Ігоре Олексійовичу, переважна більшість гравців в цьому турнірі це Ваші вихованці.Дай Боже Вам здоров'я , щоб ще виховати не одне покоління спортовців, " - сказав пан Андрій.Спортивна школа також вітає тренера та вихованців з вдалим виступом. Дякуємо і батькам наших юних спортсменів, які підтримують своїх дітей, тренера, вболівають за них і за нашу спортивну школу. Дякуємо нашим воїнам. Все буде Україна.

15:11 10.04.2023

Тренування Бродівської ДЮСШ на базі Суховільського ЗЗСО I-III ст.

На базі Суховільського ЗЗСО І-ІІІ ст проходять тренування з волейболу вихованців Бродівської ДЮСШ під керівництвом Володимира Михайловича Лисака. Володимир Михайлович викладає фізичне виховання в цій школі і є тренером - викладачем з волейболу по сумісництву в Бродівській спортивній школі.Тренер - у якого багато невичерпної енергії та оптимізму. Він вміє заряджати позитивом і вселяє впевненість, що все обов'язково вийде, варто лише докласти зусиль."Немає нездібних учнів, є невпевнені у собі діти",- каже Володимир Михайлович.Нехай всі ваші вихованці цінують і поважають Вас і радують досягненням переможних вершин.

09:36 04.04.2023

Турнір з футболу

Попри всі негаразди та повітряну тривогу, турнір з футболу в Бродівській ДЮСШ відбувся 18 березня на штучному полі стадіону " Ювілейний". В цих змаганнях взяли участь 4 команди, юні спортсмени 2013- 2014 р. н. Склад команд 10 учасників і 1 представник. Час гри - 1 тайм, 13 хвилин.Мета цих змагань- популяризація футболу, залучення дітей до занять спортом та підвищення спортивної майстерності.Суддя змагань - тренер - викладач Бродівської спортивної школи Максимовський Олексій Володимирович.Переможці та призери змагань були нагородженні медалями та кубками.І місце- Бродівська Дюсш N1  ,ІІ місце- Дюсш м.Буськ, ІІІ місце - " Енергетик" смт. Добротвір,4 місце - Бродівська Дюсш N2.Дякуємо всім учасникам змагань, представникам, батькам, що в такий нелегкий час підтримують спорт. Слава Україні!

12:09 21.03.2023

Турнір з волейболу пам*яті В.Ю.Лисунця.

Бродівська ДЮСШ здійснила загальне керівництво підготовкою та проведенням турніру з волейболу пам'яті В. Ю. Лисунця серед команд юнаків 2006 р.н. та молодші освітніх закладів м. Броди. В змаганнях взяли участь 4 команди. Об'єктивно та неупереджено судив змагання тренер - викладач спортивної школи Ігор Олексійович Пилипчук . Секретар змагань - Віктор Миколайович Кошицький. Медичний супровід - Марія Вікторівна Горбатюк.Кожна гра була цікавою та захоплюючою. До самого завершення турніру зберігалась інтрига. Всі команди були сильні та варті перемоги і запекло змагались за звання найкращої.Змагання також відвідали головний спеціаліст відділу освіти Бродівської міської ради Тетяна Степанівна Лісковецька та директор Бродівської СЗОШ N2 Ігор Степанович Лесик. Вони привітали учасників змагань. Згадали добрим словом про вчителя фізкультури, тренера - викладача, фаната спорту Віктора Юліановича Лисунця. Вічна йому пам'ять. Та взяли участь у нагородженні.Кубком, грамотою та медалями нагородили переможців турніру - команду Бродівської СЗОШ N2 І-ІІІ ст. А також переможці отримали волейбольний м'яч.Команди-призери, які посіли ІІ - ІІІ місце нагородили грамотою і медалями. Це команда Бродівської ЗЗОШ N3 І-ІІІ ст. та Бродівської ЗЗОШ N4 І-ІІІ ст.відповідно. А команду Бродівської гімназії ім І. Труша нагородили солодким призом за силу духу.Кращим гравцем турніру визнано Данила Стеблія.Цей турнір приніс усім цікаві враження та неповторні емоції.Вітаємо всіх учасників змагань та бажаємо продуктивних тренувань, перемог та сильного командного духу.Все буде УКРАЇНА!.

11:30 21.03.2023

Тренування Бродівської ДЮСШ на базі Гаї-Дітковецького ЗЗОШ.

Добрий день, ми з Бродівської ДЮСШ...Ось так проходять тренування з легкої атлетики Бродівської ДЮСШ на базі Гаї- Дітковецького ЗЗСО. Романюк Володимир Ярославович працює вчителем фізичного виховання в цій школі і по сумісництву тренером-викладачем в Бродівській спортшколі. Тренер відданий своїй роботі, любить дітей і вони з повагою відносяться до Володимира Ярославовича. А як цікаво проводить заняття! Він просуває та впроваджує серед дітей думку, що модно бути здоровим, розумним та активним. На тренуванні завжди багато учнів, всі старанно виконують вправи і чекають похвали від свого тренера.Успіхів Вам, Володимире Ярославовичу, і Вашим вихованцям у всіх починаннях. Все буде Україна!

16:50 14.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень