A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бродівська дитячо-юнацька
спортивна школа Бродівської міської ради
Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Змагання з легкої атлетики серед закладів ЗЗСО Бродівської громади.

Бродівська дитячо-юнацька спортивна школа.26 квітня 2024 року на стадіоні "Ювілейний" відбулися змагання з легкої атлетики серед закладів ЗЗСО Бродівської громади.Організацію та проведення змагань здійснювала Бродівська спортивна школа.Мета цих змагань - популяризація легкої атлетики серед молоді, залучення школярів до занять спортом, ведення здорового способу життя, підвищення майстерності юних легкоатлетів та відбір вихованців в спортивну школу.Програма змагань включала: біг на 60 м, 300 м, 600м, 800 м, стрибки в довжину з розбігу та естафета 4х100м.Вік учасників від 2008 р.н по 2012р.н та мол.В змаганнях брали участь 11 шкільних команд.Переможців та призерів нагороджували грамотами та медалями Бродівської ДЮСШ.Вдячні всім, хто долучився до проведення цих змагань після п'ятирічної перерви.Дякуємо Богу за чудову погоду. І все пройшло без повітряної тривоги. Низький уклін нашим мужнім воїнам за мирне небо.Слава ЗСУ! Слава Україні!

16:58 29.04.2024

Товариська гра Бродівської ДЮСШ та Суховільського ЗЗСО І-ІІІ ст.

Бродівська дитячо-юнацька спортивна школа.Четвер, 11.04. 2024р., в спортивній залі Суховільського ЗЗСО І-ІІІ ст. зібралося дуже багато вболівальників, щоб підтримати свою команду з волейболу.А зустрічалися в товариській грі команди дівчат Бродівської ДЮСШ та Суховільського ЗЗСО . Поєдинок був запеклим і дуже цікавим. Господині зразу взяли гру в свої руки і виграли першу і другу партії. Після настанов тренера Сергія Леонідовича Долинюка наші дівчата опанували себе і наступні партії виграли. Отже, рахунок 3:2 (23:25; 23:25; 25:15; 25:15; 15:8). Вітаємо наших юних волейболісток з перемогою . Щиро вдячні Володимиру Михайловичу Лисаку за хорошу організацію та дружній прийом.Слава ЗСУ! Слава Україні

14:47 12.04.2024

<<ЛЕГКОАТЛЕТИЧНЕ ТРИБОРСТВО>>

Бродівська дитячо-юнацька спортивна школа 29.03.2024р., спортивна зала гімназії.Тренери-викладачі ( Франко В.В., Романюк В.Я., Болюбаш В.В.) відділення легкої атлетики провели змагання з триборства. Таким чином зробили підсумки за певний період навчання. Кращих вихованців нагородили грамотами. А також грамотою нагороджено наймолодшого учасника Рустама Моісєєва(5 років). Хлопчик має хороші спортивні здібності. Всіх учасників пригостили солодощами.Дякуємо батькам, що підтримуєте своїх дітей і залучаєте їх до систематичних занять спортом. Віримо, що ці змагання додадуть їм ще більшої наснаги займатися легкою атлетикою. Адже наша мета полягає у популяризації легкої атлетики, залучення дітей до спорту, гармоній розвиток особистостей та підтримка ментального здоров'я під час війни.Дякуємо нашим мужнім воїнам за можливість тренуватись і змагатись.Слава ЗСУ!

16:56 31.03.2024

"Дитяча ліга" ДЮСШ м. Броди - "Панчери" м. Львів.

Бродівська дитячо-юнацька спортивна школа.30.03.2024р., субота, виїздна гра в м. Львів.Чемпіонат Львівської області з волейболу "Дитяча ліга" серед юнаків 2007р.н. та мол., зустрічалися команди ДЮСШ м. Броди та "Панчери" м. Львів.Гра була не дуже напруженою саме для нашої команди. Хлопці грали в своє задоволення. В третій партії, супернику навіть вдалося взяти гру в свої руки, випереджаючи наших гравців по очках. Але тренер взявши хвилину, налаштував вихованців, що четверту партію грати не варто. Отже, рахунок 3:0 (25:22; 23:25; 27:25) і перемога наша. Юнаки з хорошим весняним настроєм повертаються додому.Дякуємо приймаючій стороні за дружню зустріч.Вдячні відділу освіти за наданий автобус "Школярик", адже можемо комфортно виїжджати на ігри.Низький уклін нашим мужнім захисникам за мирне небо і можливість змагатись. Слава ЗСУ! Слава Україні!

19:42 30.03.2024

Чемпіонат Львівської області "Дитяча ліга"Бродівська ДЮСШ- Бориславська ДЮСШ.

Бродівська дитячо-юнацька спортивна школа.23 березня 2024р., субота і наша волейбольна команда(тренера Пилипчука І.О) знову грає на виїзді в м. Борислав.Чемпіонат Львівської області "Дитяча ліга" з волейболу серед юнаків 2007р.н. та мол., зустрічалися команди Бродівської ДЮСШ та Бориславської ДЮСШ. Гра була захоплююча і аж з п'яти партій. Тренерам обох команд прийшлось добряче похвилюватися, а хлопцям потрудитись .Наші вихованці завзято взялися до гри і виграли спокійно першу партію. В другій партії розслабляються, але витягують перемогу. Третя і четверта партія: господарі згуртовуються і "виривають" очки на свою користь. І в п'ятій партії господарі беруть ініціативу в свої руки, але, помінявшись майданчиками, наші волейболісти переломлюють хід гри. Рахунок: 3:2 (25:18; 25:23; 23:25;23:25; 15:9). Перемога наша!Дякуємо тренерам та вихованцям Бориславської ДЮСШ за теплий і дружній прийом.Дякуємо нашим мужнім захисникам, що тримають над нами мирне небо.Слава ЗСУ! Слава Україні!

09:51 25.03.2024

"ДИТЯЧА ЛІГА" Бродівська ДЮСШ-КЗ "ДЮСШ ім. П. Короля" (М) м. Львів.

Бродівська дитячо-юнацька спортивна школа.20.03.2024р., спортивна зала гімназії.Чергова гра Чемпіонату Львівської області "Дитяча ліга" з волейболу серед юнаків 2007 р.н. та мол. Зустрічалися команди Бродівської ДЮСШ та КЗ "ДЮСШ ім. П. Короля" (М) м. Львів. І вихованці нашої школи перемогли з рахунком 3'0.  .Своїх спортсменів прийшов підтримати і перший тренер Ігор Пилипчук.Волейбол -досить популярний вид спорту в Бродах і дуже багато приходить вболівальників, щоб підтримати наших спортсменів. Щиро вдячні їм за це. Дякуємо Віталію Легчиліну, Василю Кульчицькому та вихованкам Бродівського педколеджу за допомогу в суддівстві.А ще низький уклін нашим воїнам-захисникам, які ціною  власного життя, дають нам можливість тренуватись і змагатись під мирним небом.Слава ЗСУ! Слава Україні!

11:39 21.03.2024

Чемпіонат Бродівської ТГ з волейболу серед жіночих команд.

10.03.2024р. в м.Броди завершився відкритий чемпіонат Бродівської ТГ з волейболу серед жіночих команд. Після тривалих волейбольних баталій місця розподілились наступним чином: 1 ліга: 1 місце - ВК "Орбіта", 2 місце - ВК "Єдність", 3 місце - ВК "Педколедж".2 ліга: 1 місце - Бродівський ОЗЗСО#4, 2 місце - Бродівський ДЮСШ 1, 3 місце - ВК "Педколедж 2". Переможці та призери змагань Бродівською міською радою були нагороджені кубками, медалями та грамотами.За ініціативи віце-президента ГО "Федерація волейболу Бродівського району" Віталія Легчиліна та за сприяння небайдужих до спорту громадян, підприємців командам ВК "Орбіта", ВК "Єдність", ВК "NOVA", які делегують своїх гравців в збірну команду громади було подаровано волейбольні ігрові м'ячі mikasa v200w. За що висловлюємо щирі слова подяки Тарасу Заяцю, стоматології "R -клінік", ТзОВ "ДКС Рустерс". Команді Бродівської ДЮСШ було подаровано ігрове перекидне табло від Степана Пісецького. Дякуємо за допомогу нашим спонсорам. До нових перемог. Слава ЗСУ!

10:44 12.03.2024

" ДИТЯЧА ЛІГА" КЗ ДЮСШ ім. Короля Данила м. Львів.-ДЮСШ(м.Броди)

Бродівська дитячо-юнацька спортивна школа.Субота, 9 березня 2024 р. виїзд нашої команди в м. Львів на Чемпіонат Львівської області з волейболу " Дитяча ліга" серед юнаків 2007р.н. та мол. Наш суперник команда КЗ ДЮСШ ім. Короля Данила м. Львів.. З цією командою ми часто зустрічаємось в спортивних баталіях і мали перемінний успіх.Неодноразово команда тренера Михайла Хоми приїздила на змагання в Броди. Це сильний суперник і, можна сказати, основний на шляху до перемоги в цьому турнірі. Сьогодні, нажаль, наша команда поступилась з рахунком 1:3. Можливо, дещо розслабились після попередніх перемог, але фортуна була на боці господарів. Вдома, кажуть, і стіни допомагають. Але не здаємось, продовжуємо тренуватись і віримо в свої сили. Дякуємо тренерам за терпіння, а батькам за підтримку. Велика подяка відділу освіти за наданий автобус.Дякуємо нашим мужнім воїнам за можливість тренуватись і змагатись. Слава ЗСУ! Слава Україні!

10:20 10.03.2024

Відкритий чемпіонат Бродівської ОТГ

18.02.2024р. в м.Броди завершився відкритий чемпіонат Бродівської ОТГ з волейболу серед чоловічих команд. В матчі за третє місце вихованці відділення волейболу Бродівської ДЮСШ(тренер Ігор Пилипчук) створили сенсацію, обігравши в напруженій боротьбі більш досвідчену команду "Бродівської леви" з рахунком 3:2. Достойна зміна росте. Чемпіонами стала команда "Нафтовик" (м.Броди), яка перемогла з рахунком 3:0 ВК"Дружба" (с.Клекотів). Вітаємо переможця та призерів змагань. До нових перемог. Слава ЗСУ!

15:04 20.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень