A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бродівська дитячо-юнацька
спортивна школа Бродівської міської ради
Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Королева спорту.

Легка атлетика- один з найпопулярніших та найдавніших видів спорту. Легкоатлетичні змагання беруть свій початок з античних Олімпійських ігор. Легка атлетика- це біг, стрибки, метання та спортивна ходьба. В цьому виді спорту переважають індивідуальні дисципліни за виключенням естафетних стартів. Легкоатлетичні види формують кістяк змагань на літніх Олімпійських іграх.

17:46 08.03.2023

Товариська зустріч Бродівської ДЮСШ та Лопатинського ліцею.

  Спорт це здоров'я, він загартовує волю і характер. Під час тренувально товариської зустрічі з волейболу між командами Бродівської ДЮСШ та Лопатинського ліцею юнаки виклались на повну. Гра виявилась видовищною та напруженою. Затамувавши подих, всі присутні спостерігали за запеклою боротьбою. Тренери дали можливість пограти всім гравцям. Після 5 партій хлопці були втомлені, але з площадки не дуже спішили розходитись. Дякуємо всім учасникам дружніх навчальних змагань за гру. Нехай такі зустрічі стануть доброю традицією.

19:00 02.03.2023

Легкоатлетичне триборство

Легкоатлетичне триборство Бродівської ДЮСШ успішно відбулося. В цих змаганнях приймали участь не тільки учні відділення легкої атлетики але й футболу, волейболу та відділення шахів. Змагання проводились трьома віковими групами.

17:48 24.02.2023

День фізичної культури

У день фізичної культури до Бродівської ДЮСШ завітали гості- учні 1 класу Бродівської початкової школи. Їх радо зустріли тренері- викладачі: Пилипчук Ігор Олексійович та Рушинець Іван Тарасович. Іван Тарасович познайомив діток з шахами. Першачки із задоволенням слухали історію шахів, правила гри. Шахи - одна з найпоширеніших спортивних ігор сучасності. Поєднує в собі елементи мистецтва, науки і спорту. Виховує уяву, логіку, точний розрахунок.

17:08 24.02.2023

Нові перемоги

Бродівський волейбол досягнув нової вершини.

13:18 02.02.2023

Шаховий турнір

У неділю, 5-го грудня 2021 року, відбудеться шаховий турнір, присвячений пам’яті випускника Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, вчителя фізичного виховання Бродівської гімназії імені Івана Труша, старшого лейтенанта Збройних Сил України, учасника АТО Олександра Брівка. Змагання пройдуть в дитячому шаховому клубі Бродівської ДЮСШ (м. Броди, стадіон «Ювілейний», спортивний зал, 2-й поверх). Відкриття – 10.30, початок змагань – 11.00.

12:24 05.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень