A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бродівська дитячо-юнацька
спортивна школа Бродівської міської ради
Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

" ДИТЯЧА ЛІГА" КЗ ДЮСШ ім. Короля Данила м. Львів.-ДЮСШ(м.Броди)

Бродівська дитячо-юнацька спортивна школа.Субота, 9 березня 2024 р. виїзд нашої команди в м. Львів на Чемпіонат Львівської області з волейболу " Дитяча ліга" серед юнаків 2007р.н. та мол. Наш суперник команда КЗ ДЮСШ ім. Короля Данила м. Львів.. З цією командою ми часто зустрічаємось в спортивних баталіях і мали перемінний успіх.Неодноразово команда тренера Михайла Хоми приїздила на змагання в Броди. Це сильний суперник і, можна сказати, основний на шляху до перемоги в цьому турнірі. Сьогодні, нажаль, наша команда поступилась з рахунком 1:3. Можливо, дещо розслабились після попередніх перемог, але фортуна була на боці господарів. Вдома, кажуть, і стіни допомагають. Але не здаємось, продовжуємо тренуватись і віримо в свої сили. Дякуємо тренерам за терпіння, а батькам за підтримку. Велика подяка відділу освіти за наданий автобус.Дякуємо нашим мужнім воїнам за можливість тренуватись і змагатись. Слава ЗСУ! Слава Україні!

10:20 10.03.2024

Відкритий чемпіонат Бродівської ОТГ

18.02.2024р. в м.Броди завершився відкритий чемпіонат Бродівської ОТГ з волейболу серед чоловічих команд. В матчі за третє місце вихованці відділення волейболу Бродівської ДЮСШ(тренер Ігор Пилипчук) створили сенсацію, обігравши в напруженій боротьбі більш досвідчену команду "Бродівської леви" з рахунком 3:2. Достойна зміна росте. Чемпіонами стала команда "Нафтовик" (м.Броди), яка перемогла з рахунком 3:0 ВК"Дружба" (с.Клекотів). Вітаємо переможця та призерів змагань. До нових перемог. Слава ЗСУ!

15:04 20.02.2024

"ДИТЯЧА ЛІГА" ДЮСШ (м.Броди)- "Спорт для всіх"(м.Городок)

Бродівська дитячо-юнацька спортивна школа.20.01.2024 р., спортивний зал гімназії. ДЮСШ (м.Броди)- "Спорт для всіх"(м.Городок).Відбулася чергова гра Чемпіонату Львівської області з волейболу "Дитяча ліга" серед юнаків 2007р.н. та молодші.І знову ПЕРЕМОГА. Як то кажуть, що вдома і стіни допомагають. А ще прийшло багато вболівальників і перший тренер Ігор Пилипчук вболівав за своїх хлопців. То їм не було іншого виходу, як вигравати, хоча і грали не сильним складом (хвороба зробила корективи). І вихованці потішили своїх тренерів. Сергій Леонідович Долинюк, хай, може, не всім був задоволений, подякував юнакам за гру. Рахунок 3:0 (25:22; 25:19; 25:17). І так тримати.... Вітаємо з перемогою. Бажаємо швидкого одужання нашим гравцям. А ще дякуємо батькам за підтримку. Дякуємо Данилу Стеблію, який, ще не зовсім видужавши, прийшов на допомогу своїй команді. Справжній боєць. Молодці всі, дружня команда.Слава ЗСУ! Слава Україні!

18:30 20.01.2024

Чемпіонат Львівської області з волейболу" Дитяча ліга" серед юнаків 2007 р. н. ДЮСШ м.Мостиська та ДЮСШ м. Броди.

Бродівська дитячо - юнацька спортивна школа 12. 01. 2024р.Вітаємо наших вихованців з волейболу (перший тренер Ігор Пилипчук )та тренера Сергія Долинюка з черговою перемогою. Гра відбулася на виїзді в м. Мостиська з вихованцями місцевої ДЮСШ. Наші хлопці дві партії, беззаперечно, були на висоті. А ось в третій партії вирішили полоскотати нерви тренеру, трішки розслабитись ,а суперник взяв ініціативу в свої руки. Після взятої хвилини перерви та настанов тренера, на кінець все ж таки "переломили" хід гри в свою сторону. Рахунок 3:0 (25:19; 25:15; 28:26).Дуже вдячні господарям за теплий прийом та хороше суддівство.На вулиці холодно, а на серці тепло і радісно за наших спортсменів. Росте гідна заміна нашим ветеранам волейболу.Слава ЗСУ! Слава Україні !

10:08 17.01.2024

"Всеукраїнські змагання відкритої першості Буської ДЮСШ з легкої атлетики"

Бродівська дитячо - юнацька спортивна школа.У неділю 7 січня 2024 р.у м. Львів на легкоатлетичному манежі відбулися "Всеукраїнські змагання відкритої першості Буської ДЮСШ з легкої атлетики". На ці змагання прибули вихованці спортивних шкіл Київщини, Івано - Франківщини, Тернопільщини, Львівщини... А також взяли участь і наші вихованці, які достойно захистили честь нашої школи і зробили приємний подарунок своєму тренеру Романюку Володимиру Ярославовичу на День народження.Руцька Софія ІІ місце з бігу на 1000 м ( 3.20 ).Швайка Роман ІІ місце з бігу на 60 м (8.96; фінал - 9.0).Хома Віталій трішки не дотягнувся до призового місця з бігу на 600 м.Вітаємо наших спортовців та їх тренера з хорошим виступом..Змагання проводились на високому рівні ( у цих змаганнях застосовувався автохронометраж) завдяки хорошій організації, яку здійснювала Буська ДЮСШ. А ще такі змаганням розвивають види легкої атлетики, підвищують рівень спортивної майстерності легкоатлетів та сприяють налагодженню та зміцненню дружніх відносин між спортсменами та тренерами.Дякуємо нашим захисникам за можливість виїзджати на змагання.Слава ЗСУ!Слава Україні! 

10:06 11.01.2024

Чемпіонат Львівської області з волейболу" Дитяча ліга" серед юнаків 2007 р. н. ДЮСШ м.Броди та КЗ ДЮСШ ім. П. Короля м. Львів.

Бродівська дитячо- юнацька спортивна школа. 27 грудня 2023 р., в спортивній залі гімназії відбулася гра з волейболу "Чемпіонат Львівської області " Дитяча ліга" серед юнаків 2007 р. н."Зустріч була між командами Бродівської ДЮСШ та КЗ ДЮСШ ім. П. Короля м. Львів.І знову наші найкращі,не давши жодних шансів гостям, виграли всі три партії. І у всіх партіях домінували над суперником. Рахунок 3:0 ( 25:23; 25:17; 25:21).Привітаємо ж наших вихованців та їх тренера - викладача Сергія Леонідовича Долинюка ( перший тренер Пилипчук І. О.) з черговою перемогою. Так тримати, до нових звершень.Слава ЗСУ! Слава Україні!

15:47 01.01.2024

Всеукраїнські змагання з легкої атлетики " Фестиваль бігу 2023 пам'яті О. Калантаєвського"

У четвер, 21 грудня 2023 р., у м. Львові відбулися Всеукраїнські змагання з легкої атлетики " Фестиваль бігу 2023 пам'яті О. Калантаєвського", які проходили на досить високому рівні.На ці змагання з'їхалось близько 600 спортсменів з різних областей нашої України ( Тернопільської, Рівненської, Волинської, Вінницької, Житомирської, Івано- Франківської, Донецької, Дніпропетровської, Закарпатської, Чернівецької, Чернігівської, Черкаської, Київської, Одеської, Харківської, Хмельницької, Миколаївської та Львівської).Нашу, Бродівську спортивну школу, представляли вихованці тренера- викладача Романюка Володимира Ярославовича, які тренуються на базі Гаї- Дітковецького ЗЗСО І- ІІ ст. та є учнями цієї школи.Високий рівень підготовки показала Софія Руцька. У своєму забігу на 1000м, перемогла суперниць з великим відривом, а в загальному - посіла почесне 10 місце.Також хороші результати показали Роман Швайка, Віталій Хома та Давид Щудло.Висловлюємо подяку нашим вихованцям та тренеру за хороші результати, сумлінну працю,за популяризацію легкої атлетики. І мріємо про такий манеж у нашій громаді.Дякуємо нашим воїнам за мирне небо над головою. Слава ЗСУ! Слава Україні

09:31 27.12.2023

Турнір до Дня Збройних Сил України та до Дня Святого Миколая.

В п'ятницю, 08 грудня, в спортивній залі гімназії пройшов турнір з футзалу присвячений до Дня Збройних Сил України та до Дня Святого Миколая.Такий турнір- іспит для своїх вихованців організував тренер- викладач з футболу Віктор Михайлович Бербенюк.Футбол, без перебільшення, найпопулярніша гра в усьому світі. Любо дивитися, як ці дітки  ростуть професійно, показують неабияку наполегливість. Цей турнір подарував відчуття єдності, очікування дива. Спортивні заходи серед дітей завжди несуть радість та веселощі, особливо, коли вони відбуваються в такий святковий час, як День Св. Миколая. На цих змаганнях переможці всі, адже кожен учасник отримав задоволення від гри, відчуття командного духу та безліч позитивних емоцій.Кожна команда отримала солодкий подарунок від ВІДДІЛУ КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ Бродівської міської ради. А від нашого постійного, надійного спонсора " ВАШ ЛАВАШ" запашні, свіженькі, смачненькі піци. І під гучну коляду, під ялинкою трішки посвяткували. Щира подяка нашим спонсорам, що допомогли зробити невеличке святкування нашим вихованцям. Радіємо, що батьки приходять підтримати та повболівати за своїх діток. І низький уклін нашим захисникам за можливість проводити змагання, проводити свято дітям.Слава ЗСУ! Слава УКРАЇНІ

11:45 13.12.2023

Матч відкритого чемпіонату Бродівської територіальної громади з волейболу серед жіночих команд.

03 та 10 грудня 2023 року відбулись матчі відкритого чемпіонату Бродівської територіальної громади з волейболу серед жіночих команд:1 ліга. 03.12.2023р.ВК "Єдність"-ВК "Орбіта" 2:1.1 ліга. 10.12.2023р.Радивилівський ліцей - "Nova" (с.Накваша) 0:2; ВК "Орбіта" - ВК "Галичанка" 2:1; ВК "Єдність"- Радивилівський ліцей 2:0; ВК "Галичанка " - "Nova" (с.Накваша) 0:2.2 ліга. 10.12.2023р.ОЗЗСО #4 (м.Броди) - ДЮСШ 2 (м.Броди) 2:0; ОЗЗСО #4 (м.Броди) - Наквашанський ЗЗСО 2:0.До нових перемог! Слава ЗСУ!

11:24 13.12.2023

Першість КЗ "ДЮСШ ім. Д.Оббаріуса" з легкої атлетики у приміщенні присвячений до Дня Св. Миколая.

Бродівська дитячо-юнацька спортивна школа.У четвер, 7 грудня у м. Львові відбулася першість КЗ "ДЮСШ ім. Д. Оббаріуса" з легкої атлетики у приміщенні присвячений до Дня Св. Миколая. Ці змагання проводилися в оновленому, сучасному манежі. І перевірити свою спортивну міць приїхало дуже багато легкоатлетів з різних куточків Львівщини. Нашу спортивну школу представляли 6 спортсменів тренера -викладача Володимира Ярославовича Романюка:Руцька Софія;Хома Віталій;Швайка Роман;Тулайдан Вікторія;Щудло Давид;Тулайдан Тетяна.Вони гідно виступили та перевірили свої можливості.Спорт, як ніщо інше, допомагає відволіктися від реалій сьогодення.Дякуємо нашим вихованцям і тренеру, що в такі нелегкі часи займаються легкою атлетикою. І дякуємо нашим захисникам за можливість змагатися.Слава ЗСУ! Слава Україні!

16:12 11.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень